1bouwservice.jpg

Bouwservice

De Jager Bouwservice is een onderdeel van De Jager Bouwadvies en speciaal opgericht voor verbouwingen, woningaanpassingen, aanbouw en renovaties omtrent:

Bouwvakker aan het werk
Beglazing - (Kunststof) kozijnen - Timmerwerk  -Badkamers - Metselwerk - Nieuwbouw - Aanbouw – Boei-delen - Windveren - Dakgoten - Deuren - Gevelbekleding - Tegelwerk -Zonwering - en meer..

Op deze website informeren wij u over onze organisatie middels teksten en daarbij visuele ondersteuning. Zo kunt u een kijkje nemen onder praktijk voorbeelden om zowel visueel als tekstueel een beter inzicht te verkrijgen over onze werkzaamheden. Naast de voorbeelden kunt hier meer informatie vinden over de organisatie en haar werkplek.

Wij hopen u hier genoeg informatie te verschaffen om in te zien dat uw opdracht bij ons in goede handen is! En dat De Jager Bouwadvies voor elke klus een uitstekend keuze is! Wij staan garant voor een goede service en een uitstekend resultaat. Neem uw tijd om de website te verkennen en neem gerust contact op voor advies, vragen of een afspraak.