1advies.jpg

Over ons

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Bouwbedrijf de Jager is in 1994 opgericht en in 2008 verder gegaan als een bouwadviesbureau. Door de jaren heen is er een grote klantenkring opgebouwd in de particuliere en de bedrijven sector. Door de groeiende vraag voor het aannemen van diverse verbouwingen, woningaanpassingen etc. is De Jager Bouwservice er bij gekomen.

Bij De Jager Bouwservice kunt u weer als vanouds terecht voor al uw bouwkundige werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Van te voren krijgt u een vrijblijvende prijsopgave waarna geheel in overleg de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Door ons grote netwerk van deskundige mensen en bedrijven zijn we in staat om het ene project na de andere bekwaam en succesvol af te ronden. De diversiteit van de projecten is goed te combineren met de ervaring binnen onze organisatie. Zo zijn wij in staat om gehele nieuwbouwprojecten zoals het bouwen van garages en het uitbouwen van (woon)ruimtes vakkundig af te ronden in een korte periode tegen een goede prijs. Tevens draaien wij onze hand niet om voor de 'kleinere' projecten. Zo zijn er veel kleine verbouwingen en renovaties die wij voor u kunnen realiseren.

De Jager Bouwservice staat voor vakmanschap en kwaliteit. Door te luisteren naar, mee te denken met, de klant zijn wij in staat om ieder project succesvol af te ronden.

Om een indicatie te geven over wat wij zoal doen zijn er een aantal praktijkvoorbeelden toegelicht op de website met tekst en fotomateriaal. Klik hier om deze voorbeelden te bekijken en neem contact op als er vragen zijn. We staan u graag te woord en staan klaar om u te adviseren en te helpen bij uw verbouwing, renovatie, maatwerk of nieuwbouwproject.

Met vriendelijke groet,

De Jager Bouwservice Erwin H.L. de Jager

pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet